Heroisk insats!!!

Satt uppe hela natten och kollade nattens drabbning mellan Rangers och Capitals och det blev en riktig nagelbitare trots 2-0 ledningen i andra perioden.
Som vanligt så storspelade kungen av Manhattan, Henrik Lundqvist och kammade hem 3:e slutspelssegern av 4 hittills.

1-0 målet var ett väldigt konstigt mål då Mara sköt direkt efter en tekning nere i WC:s zon och trots att han missade målet med stor marginal så studsade pucken Rangers väg och in i målet. På reprisen så visade det sig att en Washingtonback styrde in pucken i eget mål med hjälp av klubban...

2-0 var ännu jobbigare för Washington då målvakten Varlamov bara skulle plocka pucken efter ett lätt skott, men Varlamov tappade pucken och trillade ut till en friställd Chris Drury i en snäv vinkel vid förlängda mållinjen kunde slå in målvaktsreturen och The Garden kokade nästan över av glädje!

Sen så pressade Washington på rejält men med en storspelade "KING Henrik" i målet som publiken gång på gång skrek ut så slutade 2:a perioden 2-0.

I början av tredje så tändes ett litet hopp för Washington då Alex Ovechkin dundrade in 1-2 med ett mäktigt handledsskott i kryssribba in....Men närmre  än så kom dem inte och vid slutsignalen så fick publiken ett sånt glädjefnatt att en annan hemma i soffan fick gåshud!!! Mäktigt!




Matchens lirare: Henrik Lundqvist


Kommentarer
Postat av: Lina

JAG ÄR NÖJD! :) Jag kommer infinna mig där från tidig morgon, eller ja nästan i varje fall..

2009-04-23 @ 17:29:55
URL: http://anill.blogg.se/
Postat av: Fanny

På den här sidan finns det mesta. http://www.designadinblogg.se/

2009-04-24 @ 08:34:12
URL: http://fannysundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0